Čestereg
 Istorijat sela
 Geografski položaj
 O.Š. Petar Kočić
 Sport
 Udruženja
 Foto galerija
 Zanimljivosti
 Forum
 Mesna zajednica
 Crkva
 Kontakt

 

 

Dan Osnovne škole "Petar Kočić"

      Čestereg, 24. maj 2019. - Danas je u Osnovnoj školi "Petar Kočić" održana priredba povodom Dana škole u kojoj su učestvovali svi učenici i tokom koje su pohvaljeni i nagrađeni učenici koji su tokom školske godine postigli rezultate na takmičenjima, smotrama i konkursima.

     Ovom prilikom škola je iskazala zahvalnost svim pojedincima, ustanovama i preduzećima koji su pomagali i podržavali rad i aktivnosti učenika i osoblja.

     Rezultati učenika sa takmičenja, smotri i konkursa u školskoj 2018/2019. godini: Teodora Dimić (1.r.)-učešće na zonskoj smotri recitatora, Isidora Vujinović (1.r.)-učešće na zonskoj smotri recitatora, Veljko Dukadinović (1 r.) -1.mesto za napisanu pesmu na literarnom konkursu biblioteke "Branko Radičević "Žitište, Milorad Zimonja (2.r.)-3. mesto na likovnom konkursu "Pravilna ishrana-ulaganje u budućnost" Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin, Andrea Karlaš (3.r.)-opštinsko takmičenje-matematika-pohvala ; 2. mesto za napisanu pesmu na međuokružnoj završnoj svečanosti "Pesničke štafete", Nemanja Šujica (3.r.)-3.mesto za napisanu pesmu na literarnom konkursu žitištanske biblioteke, Milica Šujica (5.r.)- 1.mesto za napisanu priču na literarnom konkursu biblioteke "Branko Radičević " Žitište, Ana Ribić (6.r.)- 1. mesto na opštinskom takmičenju iz srpskog jezika, Milica Savić(6.r.)-zonska smotra recitatora, Nemanja Radulj (7.r.)-pohvala na opštinskom takmičenju iz matematike; 1. mesto na opštinskom i drugo mesto na okružnom takmičenju iz hemije; 2. mesto na opštinskom takmičenju iz biologije; 3. mesto na opštinskom takmičenju iz srpskog jezika;pohvala na matematičkom takmičenju "Misliša";2.mesto za napisanu pesmu na literarnom konkursu žitištanske biblioteke, Vladimir Žarin (7.r.)-3.mesto na opštinskom i pohvala na okružnom takmičenju iz matematike, Nemanja Aćimović (7.r.)-pohvala na opštinskom takmičenju iz matematike; 3. mesto na opštinskom takmičenju iz hemije, Anđela Javor (8 r.)- 1.mesto na opštinskom takmičenju iz matematike; 1. mesto na opštinskom takmičenju iz istorije ; 3. mesto na opštinskom takmičenju iz srpskog jezika, Nikola Sirar (8 r.)-1 mesto na opštinskom takmičenju iz istorije;zonska smotra recitatora; 2.mesto na opštinskom takmičenju iz matematike. Sport: Muška ekipa-opštinska takmičenja - mali fudbal-3.mesto ;rukomet-2.mesto;košarka-3.mesto, Petar Draganić (8.r.)- Jesenji kros- 3.mesto, Petar Draganić (8. r.)-atletika-300m-3.mesto Nenad Vukojević (8. r.)-skok u dalj -3. mesto, Anđela Javor (8.r.)-"Trojkom protiv poroka" -1. mesto, Željko Miodragović (5. r.) "Trojkom protiv poroka"-3.mesto.

Foto galerija

 

 Pišite nam

Podržite nas

Važniji telefoni

Drugi o Česteregu

Dobro - Loše

Reč dve o prezentaciji

Preporučujemo

Sajtovi iz okoline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright: Ljubiša Šujica